Workshops & lezingen

Het is ook mogelijk om een workshop op het gebied van gezonde voeding te volgen. Deze workshop kan verschillende thema’s hebben. Denk aan: afvallen, de overgang, menu make over (bijvoorbeeld thema’s kerst, pasen, barbecue),  etiketten en supermarkt, gezonde voeding algemeen, lifestyle, meer verdieping en ingaan op de nutriënten etc.  Daarnaast is er ook de mogelijkheid om aansluitend een Powerwalk les eraan toe te voegen. En wil je een compleet programma? Dan kan er aansluitend een gezonde maaltijd worden georganiseerd. Er zijn verschillende mogelijkheden.

EetFit Basis dieet plan met Barbara

Vragen?

Ik help je graag. Neem gerust contact op.

Met inschrijving

  • Ik organiseer een workshop, je kan je hiervoor inschrijven; richtlijn kosten € 20,- tot € 35,- p.p. afhankelijk van duur, locatie, wel/geen eten erbij etc.

Workshops op maat

  • Je wilt met een eigen groep een workshop volgen. In onderling overleg stemmen we het thema, de tijdsduur en locatie af; De kosten hangen af van de locatie, aantal personen en extra’s.

Hieronder een voorbeeld van hoe zo’n workshop eruit kan zien.

Workshop voorbeeld: ‘Gezonde voeding’

Duur 2,5 uur – 4 uur

Over gezond eten gaan de wildste verhalen. Dan mag dit wel, dan juist dat weer niet. Je weet niet meer welke keuzes je moet maken. Tijdens de workshop ‘gezonde voeding’ ga je op een ontspannen, interactieve en toegankelijke manier kennis maken met wat gezonde voeding nu eigenlijk is. Je wordt zelf aan het denken en werken gezet, je gaat gezonde producten proeven. Aan het eind van de sessie ben je meer bewust over gezond eten.

Je kan deze workshop aanvullen met een Powerwalk les van 45 minuten. En afsluiten met een gezamenlijke en gezonde lunch (dit wel afhankelijk van locatie en tijdsstip). Dan ben je een compleet dagdeel bezig met gezondheid en vitaliteit.

 

“Workshops zijn bij EetFit altijd informatief, interactief en in een ontspannen en gezellige sfeer. Neem met mij vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen.”