PowerWalk Club Elst met Barbara

Stevig wandelen in een prettige omgeving, samen met een groep. Je geniet van de natuur en van een gezellig gesprek. Ondertussen werk jij aan je conditie. En door de combinatie met krachtoefeningen verbeter jij jouw houding. Dat is in grote lijnen PowerWalken.

Was kost het?

 • Een les duurt ongeveer 60 minuten

 • Proefles: altijd gratis

 • Losse les: € 7,50

 • Strippenkaart voor 10 lessen : € 65,00 (binnen 26 weken opmaken)

 • Abonnement (vanaf 2x per week):
  € 30,00 per maand

  Volg je een EetFit traject bij mij? Dan heb je geluk! Je kan, gedurende het traject, onbeperkt meedoen met Powerwalk, zonder extra kosten.

Wat trek ik aan?

Je kan het beste makkelijk zittende kleding aandoen, waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is ook handig, zodat je iets uit of aan kunt trekken.  En goede schoenen zoals wandel- of hardloopschoenen. Stevige wandelschoenen zijn wat minder geschikt, die werken wat belemmerend bij de oefeningen. Maar draag vooral wat voor jou prettig zit en loopt.

Tijden

 • Woensdag 09.00 – 10.00 uur
 • Vrijdag 09.00 – 10.00 uur

 • Zaterdag 10.00 – 11.00 uur                          
 • Zin om een keer mee te doen? Gezellig! Meld je aan voor een gratis proefles

 

Voor wie is PowerWalken?

Als je een wandeling kan maken, dan kan jij ook PowerWalken. Omdat je op je eigen tempo stevig wandelt hou je het vol. Als de sportschool je een brug te ver is of hardlopen te heftig, dan kan PowerWalk wel eens de perfecte beweegvorm zijn voor jou!

Waarom PowerWalk?

Nou, gewoon, omdat het leuk is! Maar dat bepaalt iedereen natuurlijk voor zich zelf. 

Je loopt buiten en op je eigen tempo. Je doet (eenvoudige) oefeningen. Je loopt in een groep, dus een extra motivatie om mee te doen. Het is een low-impact training, dat betekent dat het weinig belastend is voor je gewrichten En, PowerWalk ondersteunt bij de vetverbranding. Dit komt omdat je hartslag op ongeveer 60-70% van haar maximale capaciteit komt. En dat is de perfecte modus voor je lichaam voor een efficiënte stofwisseling (lees: vetverbranding). Heb je nog meer argumenten nodig?

Hoe ziet een les eruit?

We starten met een warming-up en zetten daarna stevig de pas erin. Natuurlijk op het tempo wat jij aankan, je moet nog wel kunnen praten. Een goede graadmeter en maakt het PowerWalk meteen ook een hele gezellige bezigheid. Onderweg geniet je van de mooie omgeving en doen we ook nog wat spierversterkende oefeningen. Hiervoor maken we gebruik van bankjes, hekjes en trappetjes etc. We ronden de les af met een cooling down. En dan heb jij na deze actieve start van de dag bakken met energie!

Momenteel lopen we in de omgeving van de Rijkerswoerdseplassen in Elst/Arnhem.

Lekker naar buiten. Doe mee! 

Barbara is aangesloten bij de Powerwalk club
Powerwalken met Barbara. Hier starten we

We verzamelen aan het begin van de Rijkerswoerdsestraat, vlakbij Restaurant ‘De Klomp’. 
Arnhem 6845 AB.